26 Nisan 2011

International Hospital

International Hospital

Dünden Bugüne International Hospital...

1989 yılında hizmet vermeye başlayan International Hospital Türkiye de modern ve ileri teknoloji kullanarak profesyonel hastane yönetimi ve yetkin bir tıbbi kadro sayesinde hastalara üst düzey sağlık hizmetini farklı bir anlayışla sunabilen ilk özel hastanedir.

International Hospital özel hastaneler arasında, ilk açık kalp cerrahisi, ilk tüp bebek merkezi, ilk MR, ilk yenidoğan yoğun bakım ünitesi, ilk yoğun bakım özellikli kara ambulansı ,ilk PET taraması ve Radyolojik Görüntü Transfer sistemini hastalarının hizmetine sunarak bir çok öncü teknoloji ve uygulamanın önderliğini gerçekleştirmiştir.

2008 yılı sonuna kadar 330.000'in üzerinde hastaya tedavi hizmeti sağlayan 10.000'e yakın cerrahi müdahale yapan International Hospital yabancı uyruklu hastaların da güvenle başvurduğu bir adres olmuştur. International Hospital'da kuruluşundan itibaren yoğun bakım üniteleri, (Genel yoğun bakım, açık kalp cerrahisi yoğun bakım, koroner yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakım), acil gözlem yatakları, koroner anjio sonrası gözlem üniteleri ve yatan hasta katlarıyla toplam 118 hasta yatağına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.