26 Nisan 2011

Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

HOSPITADENT yaklaşık 20 yıldır sağlık alanında tecrübe kazanmış ekibimiz tarafından oluşturulmuştur. Ağız ve diş sağlığının son derece önemli ve incelikli tedavilerinin tam teşekküllü, uzmanlığını sadece “ağız ve diş sağlığı” sahasında geliştirmiş bir merkezde yapılmasının gerekliliğini tespit ettik. “Ağız ve diş sağlığı” hizmetlerini tam donanımlı genel anestezi ünitesi, panoramik-sefalometrik röntgen görüntüleri ve uzman diş hekimleri ile sunmak amacıyla Hospitadent’i kurduk.

Hospitadenti ’Bütün işimiz diş’ anlayışıyla yapılandırdık.

Hospitadent’te bölge halkına 7 gün 24 saat açık kurumlarımızda verdiğimiz diş tedavi hizmetlerini Türkiye geneline yaymış bulunmaktayız. Yurtdışından gelen hastalarımızın “ağız ve diş sağlığı” ile ilgili sorunlarını çözerken, tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyaca ünlü İstanbul’u tanıma fırsatını sunamanın grurunu taşıyoruz.

HOSPITADENT, insanın sahip olduğu en önemli değer olan sağlığın vazgeçilmezi “sterilizasyon ve temizlik” konusunda resmi mevzuatlara uygun sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan bir anlayışa sahiptir.

HOSPITADENT hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak için gerekli ISO 9001 2000 KALİTE SERTİFİKASI’na sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.