26 Nisan 2011

Göztepe Şafak Hastanesi

Göztepe Şafak Hastanesi

2004 yılı Nisan ayında hizmet vermeye başlayan ve açılışından itibaren kendini her gün yenilemeyi misyon edinen Özel Göztepe Şafak Hastanesi "Hasta Hakları" ve "Koşulsuz Hasta Memnuniyeti" ilkelerine dayalı çalışma prensibi ile yoluna kararlılıkla devam etmektedir. Toplam Kalite Yönetimi'nden ödün vermeden, sürekli meslek içi eğitimle kendini yenileyen ve iyi yetişmiş bir insan gücü ile desteklenen hastanemiz gelişmiş teknolojik ekipmanları ve uzman kadrosu ile çağdaş tıbbın her dalında en kaliteli sağlık hizmetini sunmaktadır.

Özel Göztepe Şafak Hastanesi 6 bin metrekarelik kullanım alanına ve 80 modern yatağa sahiptir. Görevlerinin ciddiyeti ve sorumluluğunu kavramış bir kadroyla, en iyi, en doğru ve en çağdaş hizmeti en uygun koşullarda sunabilme çabasındadır. Tüm çalışanlar, doktorundan hemşiresine, teknisyeninden temizlik personeline, muhasebe elemanından hostesine kadar; temel felsefemiz olan "hasta hakları" ve "koşulsuz hasta memnuniyeti" hedefine yönelmişlerdir.

Göztepe Şafak Hastanesi, 4 modern ameliyathane, 6 genel yoğun bakım, 10 postop yoğun bakım, yenidoğan yoğun bakım, iki doğumhane, 24 saat tam donanımlı acil servis ve ambulans hizmetiyle sadece bölgesindeki insanların değil, tüm İstanbulluların ve Türkiye'nin hizmetinde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.