26 Nisan 2011

Göztepe Kardiyoloji Merkezi

Göztepe Kardiyoloji Merkezi

Merkezimiz 2004 yılında kalp hastalıklarının erken teşhis ve tedavisini yapmak üzere Göztepe’de minibüs caddesi üzerinde 300 m2 alanda kurulmuştur. Mayıs 2009’da Ziverbey’de yeni merkezine taşnınmıştır. Teknolojinin en son yeniliklerine sahip cihazlara, her türlü kan tetkikinin yapılabildiği modern bir laboratuara sahiptir. İstanbul’un her yerinden kolayca ulaşılabilecek merkezimizde 4 uzman doktor sürekli hizmet vermektedir. Merkezimizde Ekokardiyografi, Efor testi, Ritm ve Tansiyon Holteri, EKG gibi tetkikleri yapılabilmektedir.
Hipertansiyonlu hastalara, kalp hastalarına, kalp kapak bozuklukları, kalp ve bacak damarı tıkanıklıkları , kalp yetersizlikleri ve doğumsal kalp hastalıklarına (kalpte delik olması vb.) yönelik ileri teşhis ve tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Ayrıca çocuk hastalara da bakılabilmektedir.
Birçok özel sigorta, banka ve kuruluşun yanı sıra Emekli sandığı ve tüm kurumlarda çalışan memurlarla ve SSK ile tetkik anlaşmalarımız vardır. Memurlar kurumlarından aldıkları sevklerle (memur yakınları sevksiz), SGK güvencesi olanlar direkt olarak başvurabilmektedirler. SGK, memur ve emeklilerden Bütçe Uygulama Tebliği gereği sadece %30 oranında kanuni fark alınmakatdır. Otoparkımız ve vale hizmetimiz mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.