14 Ağustos 2010

Çapa Hastanesi Randevu

Çapa Hastanesi Randevu

Bu sayfada Çapa Hastanesi Randevu alma sistemi hakkında bilgiler yer almaktadır.Asıl adı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi olan Çapa Hastanesi Randevu sistemi birkaç basit adımdan oluşmakta.İnternetten randevu almak için alttaki linke tıklayın.Açılan sayfada T.C Kimlik numaranızı,adınızı ,soyadınızı,telefon numaranızı ve eposta adresinizi girin.Daha sonra güvenlik kodunu girin ve devam tuşuna tıklayın.


Çapa Hastanesi Telefonla Randevu

Çapa Hastanesi Telefonla Randevu sisteminden telefonla randevu almak için aramanız gereken numara:

0212 4142200

Çapa Hastanesi Tarihçesi


Fakülte, yaklaşık 500 öğretim üyesi, 600 araştırma görevlisi ve uzmanı, 2000 personeli ile  kalite anlayışı içerisinde hizmet vermeye devam etmektedir.

İstanbul Tıp Fakültesi, ülkemizde kurulan diğer tıp fakültelerin çoğunun alt yapısını oluşturarak ‘anası’, yetiştirdiği uzmanların bu fakültelerde görev üstlenmesi nedeniyle ‘ana kaynağı’ olmuştur.

Güçlü, kaliteli, güvenilir ve bilimsel kadrosu ile uluslararası platformda edindiği saygın yeri korumaktadır.

Asıl görevini en iyi biçimde yapmanın yanı sıra, her türlü ulusal görev ve sorumlulukları üstlenen fakültemiz, çağdaş ve modern bir kurum olarak her zaman öncü ve yönlendirici ışık olmuştur.

Fakültemiz, çok sayıda mezuniyet sonrası seminerler, bilimsel toplantılar ve kongreler gerçekleştirerek, tıp camiasındaki yenilikleri ve güncel bilgileri edinme olanağı ve ayrıcalığı da sağlamaktadır.

İstanbul Tıp Fakültesi köklü tarihi, ulusal sorumluluk duygusu ve bilinci, bilimsel gücü, çağdaş ve modern hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Akademik ve idari personelimizin desteği, yetiştirdiğimiz genç hekimler ve sizlerin takdiri ile başarısını sürdürmeye devam edecektir.

Çapa Hastanesi Randevu sistemi hakkında tüm bilgiler daima güncellenecektir. Türkiye'nin en eski hastanelerinden biri olan Çapa Hastanesi'nin webrandevu servisini Randevular.com ekibi olarak çok beğendiğimizi belirtmek isteriz.

Çapa Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Daha Büyük Haritayı Görüntüle

8 yorum:

  1. Çapa randevu sistemine bir ara bakın lütfen bir kontrol edin. Acaba sorun bende mi ?

    YanıtlaSil
  2. Çapa Hastanesinin online randevu sistemi sorunsuz olarak çalışmaktadır. Tüm bilgileri doğru olarak girin bir problem yok sistemde şu an.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler. Bende de açıldı şimdi çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. BENİM ACİL OLARAK ÇOCUK PSİKYATRİ BÖLÜMÜNÜNE RANDEVU ALMAM LAZIM ÇOCUĞUM DAN ŞÜPELENİYORUM BİR TÜRLÜ RANDEVU ALAMIYORUM.

    YanıtlaSil
  5. LÜTFEN YAZDIĞIM ŞAKA DEĞİL ÇERCEK BUNU LÜTFEN DİKKATE ALIN RANDEVU KONUSUNDA YADIMCI OLUN SİZDEN RİCA EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  6. Telefonla deneyin 0212 4142200

    YanıtlaSil
  7. psikatriya yatırmak istiyorsan veledini ve bu konuda ciddiysen,kaldırırsın kıçını derhal ve numarayı çevirirsin.anladın mı?

    YanıtlaSil
  8. Slm,benim ismim serpil karakas,adrıres cengelkoy krezli tepe mahlesi haivalı sokak,T.C.40520171842.İCİ ASTALIKLAR İCİN.RİCA EDERİM.Tel.5319403475.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.