12 Nisan 2011

ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ RANDEVU

ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ RANDEVU 

Türkiye'nin 1 numaralı randevu bilgilendirme platformu Randevular.com tarafından hazırlanan Ümraniye Devlet Hastanesi randevu bilgilerinin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz. Hastane ile ilgili gereken herşeyi sayfamızda bulacaksınız.

ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ
Hastanenin oldukça gelişmiş ve kullanışlı bir randevu sistemi var. Hemen altta yer alan Ümraniye Devlet Hastanesi Randevu linkini tıklayarak dilediğiniz bölümden uygun olan saatler için randevu alabilirsiniz.


ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ HAKKINDA

Hastane 18.10.2002 tarihinde açılmış ve 78.000 m² alan üzerine kurulmuştur.

131 adedi banyolu olmak üzere 145 adet Hasta Odası mevcuttur. Hastanemizde Günlük 4000-4500 civarında hasta muayene edilmektedir. 147 uzman doktor,  153 asistan doktor, 171 hemşire ,45 ebe ve diğer personel olmak üzere toplam 798 kadrolu personel ve Veri Hazırlama Kontrol işletmeni, güvenlik, temizlik ve yemek hizmetleri olmak üzere yüklenici firma aracılığı ile toplam 446 personel çalışmaktadır.

Hastanenin Poliklinik Hizmeti Verdiği Bölümler

Aile Hekimliği, Anestezi ve Reanimasyon, Ağız ve Diş Sağlığı,Acil Hizmetleri, Akupunktur, Beyin ve Sinir Cerrahisi Hastalıkları, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Psikiyatrisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Kardiyoloji, Meme Hastalıkları, Nöroloji, Nefroloji, Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları, Psikiyatri, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Üroloji, Radyasyon Onkolojisi, Yenidoğan Hastalıkları
ÜMRANİYE DEVLET HASTANESİ ULAŞIM VE KROKİ

3 yorum:

  1. Merhaba,

    ümraniye devlet hastanesinden randevu almak istiyorum. Burada anlatılmış olan herşeyi yapıyorum fakat en son randevu alma kısmına geldiğim zaman sistem kitleniyor ve bu şekilde 3 gündür randevu alamıyorum. Lütfen birileri bu soruna bir el atsın.

    YanıtlaSil
  2. Ümraniye devlet hastanesi çok kalabalık oluyor ya ...

    YanıtlaSil
  3. KARDEŞİM BU NE KAZIK SİSTEM BU SİSTEMİ HAZIRLAYAN HİÇMİ EĞİTİM ALMAMIŞ OKUTAN HOCALARA YAZIKLAR OLSUN BAŞKA BİR RANDEVU SİSTEMLERİNE GİRSİNDE İBRET ALSIN RANDEVU ALMAK BİR DERT İPTAL ETMEK BİN DERT

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.