27 Nisan 2011

İdentist Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

İdentist Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Eşrefoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adıyla 1980 yılından beri hizmet veren Polikliniğimiz; 2005 yılı Haziran ayında Kadıköy Sadıkoğlu Plaza 5’teki yeni yerine taşınmıştır. 2006 Haziran ayıyla birlikte yenilenme sürecine girerek ismini, kurumsal kimliğini yeniden yapılandıran kurumumuz, bundan böyle Identist adı altında siz değerli hastalarına sunmaya devam edecektir.

Identist, tamamen ağız ve diş sağlığı hizmetleri vermek amacıyla kurulmuş bir merkezdir. Hem kullandığı son teknoloji ürünü aletlerle hem de alanında tecrübeli ve uzman hekim kadrosuyla ağız ve diş sağlığı ihtiyaçlarına üst düzeyde cevap verme gayretindedir.

Identist, hızla değişen teknolojiye ayak uydurmak için her türlü yeniliğe açıktır. Hastalarıyla doğruluk ve güvene dayalı, şeffaf ilişkiler inşa etmeyi kurum felsefesi olarak benimsemiştir. Koşulsuz memnuniyeti ön planda tutarak, hastalarımıza kaliteli hizmeti sunmak en büyük hedefimizdir. Dekorasyonundan donanımına her şeyin son derece modern ve keyifli olduğu 400 m2’lik alanımızda; 5 ünite, 9 uygulama alanı, son teknoloji cihazlar ve deneyimli hekim kadromuzla, tedavi edici uygulamalar yanında; koruyucu ve önleyici ağız ve diş sağlığı hizmetlerini kaliteli şekilde sunuyoruz.

Ayrıca çok özel çocuk oyun odamız ve gelişmiş pedodonti bölümümüzle de minik hastalarımızın diş hekimi korkusunu yenmeyi amaçlıyoruz. Merkezimizde hasta takip sistemi teknolojik bir ortamda ve profesyonelce yapılmaktadır. Hasta ve hekim sağlığını koruma bilinciyle sterilizasyona maksimum derecede önem verilmekte olup, her işlemden önce muhakkak dezenfeksiyon yapılmaktadır. Identist’in başarısının temelinde, modern teknolojik donanımına önem vererek, kaliteli ve deneyimli insan kaynağı ile ağız ve diş sağlığı konularında, kusursuz ve kalıcı çözümler sunması yer almaktadır.

Vizyonumuz
Kurulduğumuz andan itibaren, her zaman ve her koşulda insan sağlığının önemini unutmayarak, ağız ve diş sağlığı sektöründe ayrıcalığımızı hissettiren bir kurum olarak emin adımlarla zirveye ulaşmak.

Misyonumuz
Teknolojinin ve eğitimin önemini bilerek, ihtiyaca yönelik en uygun çözümü ve hizmeti sunmak, insanları her zaman memnun etmek ve kurumumuza olan güvenlerinin hiçbir zaman sarsılmamasını sağlamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.