26 Nisan 2011

Ferticenter İstanbul Tüp Bebek Merkezi

Ferticenter İstanbul Tüp Bebek Merkezi

Her çiftin farklı özelliklere ve beklentilere sahip olduğu bilincinde olan merkezimizde hiçbir zaman etik kurallar dışına çıkmadan günümüz teknolojilerini en üst düzeyde kullanarak umutlarınızı gerçeğe dönüştürmeye çalışmaktayız.

Tedavilerin etkin olabilmesi ve başarı elde edilebilmesi için kişisel iletişimin çok önemli olduğunu biliyoruz. En iyi hasta, en iyi bilgilendirilmiş olandır. Üreme sonuçları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen her hastanın buna hakkı olduğuna inanıyor ve tüm hastalarımızla açık ve etik bir ilişki içinde olmaya çalışıyoruz.

Tedavinizin her aşamasında size anlayabileceğiniz şekilde tıbbi terimlerle kafanızı karıştırmadan bilgi vereceğiz ve ekibin bir parçası olmanızı isteyeceğiz. Bu güven ve karşılıklı saygı ortamında çiftler her zaman rahatça akıllarına gelen soruları sorabilmektedirler. Sorulan-hatta sorulmayan-tüm sorularınızı cevaplamaya her zaman hazır olduğumuzu bilmelisiniz. Ekip olarak, hep birlikte en iyi sonuçları alabilmek için çalışmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.