26 Nisan 2011

ENT KULAK BURUN BOĞAZ

ENT KULAK BURUN BOĞAZ

Baş ve boyun bölgesinin tüm hastalıklarının tanı ve tedavilerini kapsayan Özel Dal Merkezi olarak hizmet vermenin getirdiği güç birliği ve bilgi birikimiyle, toplumun beklentilerini ve hastalarımızın sağlık gereksinimlerini karşılayan, uluslararası standartlarda, çağdaş, bilimsel, yeniliklerde öncü ve ekonomik çözüm sunmaktır.

Hastalarımızın kendilerini doktorlarımıza ve merkezimize yakın hissettikleri, hastalıkları ile ilgili sorularına yanıt bulabildikleri hasta doktor ilişkisinin güven, açıklık ve saygıya dayandığı, ekip çalışması ve ileri teknoloji desteğinde sağlık hizmeti vermektir.

1990 ‘dan Bugüne…

Dünyadaki ve ülkemizdeki değişim ve gelişmelerin ışığında aynı branşta hekimlerin bir araya gelmelerinin ve her birinin belirli alanlarda uzmanlaşmalarının yararlı olacağını gören doktorlarımız; 1990 yılında ENT Kulak Burun Boğaz, Baş Boyun ve Plastik Cerrahi Merkezi’ni Bakırköy'de kurmuştur.

Yeni teknolojilerin desteğinde yetişkinler, çocuklar ve bebeklerin tüm kulak burun boğaz muayeneleri ve tetkikleri o yıllarda ülkemiz için çok yeni olan ileri endovizuel sistem ile görüntülü olarak yapılmaya başlanmıştır.

2005 yılından itibaren sağlık merkezi olarak planlanmış yeni binasında hizmete başlamasıyla birlikte önemli bir atılım yapılarak teknolojik altyapı tümüyle yenilenmiş, yeni üniteler kurulmuş ve uzman sayısı arttırılmıştır.

Merkezimizde hastalarımızın tanı ve tedavilerinin eksiksiz yapılabilmesi için; ses hastalıkları dil ve konuşma bozuklukları, apne horlama ve uyku, nöro-otoloji, işitme denge ve baş dönmesi, estetik plastik ve rekonstrüktif cerrahi, ağız ve diş sağlığı dental estetik ortodonti ve implantoloji, nöroloji, beslenme ve diyet, psikolojik danışmanlık, alerji ve solunum laboratuarı, klinik laboratuar, check up üniteleri ile hizmet verilmektedir.

Baş ve boyun bölgesi hastalıklarında, konularında uzman hekimlerin bir araya gelerek çalışmaları, ileri teknolojilerin kullanımında avantaj sağladığı gibi; hastaların muayene, tetkik, tedavi ve ameliyatlarında birlikte bulunarak ülkemiz için çok yeni bir açılım yaratmıştır. Merkezimizde tüm doktorlarımız hastalarımızın tanı ve tedavi süreçlerini ekip bütünlüğü içinde, gerekli görülen durumlarda konsültan doktorlarımız ile birlikte değerlendirmekte ve yürütmektedirler.

Hastaların değerlendirilmesi, ameliyat kararları, tedaviler, tüm tıbbi uygulamalar, sağlıkta teknolojilerin kullanımı ve ekip çalışmasında farklı disiplinlerin bir arada çalışma prensipleri ilgili uzmanlık alanlarındaki hekimlerimizden oluşan Tıbbi Konsey tarafından değerlendirilmektedir.

Kendi alanında yurt içinde bilinen önemli sağlık kuruluşlarından birisi haline gelen merkezimizde, yurt dışındaki merkezlerle de yakın işbirliği, karşılıklı ziyaretler ve ortak çalışmalarla teşhis, tedavi ve ameliyatların çağdaş standartlarda ve kalitede olması sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.