26 Nisan 2011

CREDENTA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

CREDENTA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Creadenta, 2001 yılında Dt Duygu Çimli Karaosmanoğlu ve Dt Elif Özcan Dulundu ile birlikte 1 yardımcı diş hekimi, 3 asistan ve 1 ofis yöneticisi, konsultan 6 uzman hekimin (dişeti, kanal tedavisi, cerrahi- implantoloji,ortodonti, eklem ve çocuk diş hekimi ), takım çalışması anlayışıyla, tüm ağız ve diş sağlığı hizmetlerini en yeni teknoloji ve bilgilerle gerçekleştirdiği bir muayenehane olarak kurulmuştur.

2010 Yılında Dr. Oguzhan Özdemir’in ekibe katılması ile Creadenta Group olarak büyümüştür

İlk randevunuzda sizden dosyamızı doldurmanızı isteyecegiz. Bu dosyada , kişisel bilgileriniz (adres,telefon vb), genel sağlık bilgileriniz (geçirilmiş ve geçirilmekte olan hastalıklar vb.) ve kendinizle ilgili estetik görüşlerinizin bulunduğu bir form bulunmaktadır. Daha sonra, digital panoromik ile alınan röntgeniniz değerlendirilip, ağız içi kamera yardımı ile ağzınızdaki problemleri görerek, size nasıl bir tedavi uygulanabileceği anlatılacak ve alternatif tedavi yöntemleri tercihinize sunulacaktır.

Bu kapsamlı görüşmeden sonra sizin için en uygun tedavi planı, sizinle birlikte şekillendirilecek, gerekli görülürse, diğer uzman doktorlarımızla bir konsültasyon randevusu ayarlanacaktır.

Tedavi planının netleşmesinin ardından, ofis yöneticimiz sizi fiyatlar konusunda bilgilendirecek, ödeme planınız çıkarılacaktır.

Estetik uygulamalar için, ilk randevuda size yapılacak mock-up uygulaması ile dişlerinize hiç dokunulmadan 3 boyutlu olarak kendi ağzınızda nasıl bir değişiklik olacağını görebileceksiniz.

Tedaviniz boyunca, protez ve estetik konusunda Dt. Özcan veya Dt. Karaosmanoğlu, implantoloji, cerrahi ve periodontoloji konusunda Dr. Ozdemir ve diğer konularda ise Dt. Özcan, Dt. Karaosmanoğlu veya Dr Ozdemir’in koordinasyonu altında, uzman doktorlarımız tarafından hizmet göreceksiniz.

Sizin ve diğer hastaların programının aksamaması için, aldığınız randevuya tam vaktinde gelmeniz, iptal söz konusu ise, 24 saat öncesinden haber vermeniz büyük önem taşımaktadır.

Muayenehanemiz hafta içi, 09:00-18:00 Cumartesi, 10:00-13:00 saatleri arasında çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.