26 Nisan 2011

ÇEVRE HASTANESİ

ÇEVRE HASTANESİ

Türkiye’nin ilk özel hastanelerinden ; Çevre Hastanesi yenilikleriyle dikkat çekiyor 1983 yılında sağlık sektöründe varlık göstermeye başlayan ve 1994 yılında yeniden yapılanarak hizmetlerini sürdüren Çevre Hastanesi, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan referans bir kuruluş olma yolunda ilerliyor. Toplam yedi ameliyathane ve kırkbir odası bulunan Çevre Hastanesi, en doğru bakımı doğru zamanda ve doğru yerde yapmayı; tıbbi bakım süreçlerinde ve fiyat politikasında daima dürüst ve şeffaf olmayı; hizmetlerini kusursuzlaştırmak için çok çalışmayı; çalışanlarına ve hastalarına saygılı olmayı ilke edinerek faaliyet gösteriyor.

SSK ve Bağ-Kur gibi devlet kurumları ile çalışmaya başladık. Bu, bize yoğun bir sirkülasyon sağladı. Bunun yanı sıra tüp bebek grubumuz mevcut. Kendi bünyemizde sürekli eklemeler yaparak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Aşıcıoğlu, hastaneye, çalışmalarına ve hedeflerine yönelik sorularımızı yanıtladı.

Çevre Hastanesi hangi branşlarda hizmet veriyor?

Hastanemizde bütün branşlar bulunuyor.
Estetik cerrahi, genel cerrahi, laporoskopik ameliyatlarının yanı sıra , bel boyun, mikro cerrahi ameliyatları yapılıyor. 94’ten sonra geçen sene tekrar yeni bir yapılanmaya gittik. Yeni yatırımlar yaptık. Bütün estetik aletlerimiz, bel boyun, mikro cerrahi teçhizatımız yenilendi. Kadın doğumla ilgili ameliyatlar, laproskopik açık ameliyatlar, başta olmak üzere her türlü ameliyatları yapıyoruz. Tüp bebeğe yeni geçtik. Tüp bebek merkezi yapıyoruz.
Göz gurubumuz çok kapsamlı. Bel boyun ameliyatlarına yönelik gene çok geniş bir kitleye hitap eden bel boyun gurubumuz var. Bunların dışında estetik hizmeti veren uzman doktorlardan oluşan ekibimiz var. Üroloji departmanımızda Red Light ( Kırmızı Lazer ) kullanıyoruz.

Medikal kadronuz hakkında bilgi verir misiniz?
Medikal kadromuz oluşturan doktorlarımızın hepsi uzman doktorlardan oluşuyor. Sekiz tane daimi hekimimiz var. Cildiye, estetik, genel cerrahi, kadın doğum dahiliye, röntgen de çok iyi bir görüntüleme cihazımız var onun başında bir uzman doktorumuz var. Tüp bebekte de profesörlerle çalışıyoruz. Yeni atıldığımız branşların hepsinde profesörlerle çalışıyoruz. Dışarıdan da çok hekimle çalıştığımız için 50’nin üzerinde hekimimiz var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.