26 Nisan 2011

BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ

BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ
Sağlığımız söz konusu olduğunda, başvuracağımız sağlık kurumundan çok şey bekleriz; Günün 24 saati güleryüzlü, saygılı, anlayışlı, güvenilir bir sağlık ekibiyle karşılaşmayı umarız.
Hastalığımızın tanısının modern cihazlarla desteklenerek hızlı ve doğru olarak konmasını, işinin ehli uzman doktorların gerçekleştirdiği doğru tedavinin şefkatli bakım ve sıcak ilgiyle bütünleşerek taburcu olana kadar sürmesini arzu ederiz.

Ödediğimiz ücret nedeniyle, yüreğimizde burukluk hissetmeden, evimize sağlıklı ve mutlu bir şekilde uğurlanmayı beklemek en doğal hakkımızdır.

Sağlık kuruluşumuzun merkezi yerde olmasını, kolayca ulaşılmasını, otopark sorununun yaşanmamasını isteriz.

Bu haklı beklentilerinizi karşılamanın, doğru tanı, uygun tedavi, hasta ve yakınlarının memnuniyetini eksiksiz gerçekleştirme ve hizmette sürekli yüksek standartlara erişmenin gayretindeyiz.

Her türlü sağlık ve estetik sorunlarınız için 365 gün 24 saat bize ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi Tıp Merkezi'nin hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek amacı ile, kurumumuza yapacağınız kısa bir ziyarette sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.