26 Nisan 2011

ARDENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

ARDENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

Ardent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2001 yılında İstanbul Bahçeşehir'de Dt.Serdar Çekiç tarafından kurulmuştur. 2007 yılı başında Dt. Korhan Korkmaz'ın da katılımı ile polikliniğimiz faaliyetini sürdürmektedir.

Dt. Serdar Çekiç
İstanbul’da 1973’te doğdu. Ortaöğretimini İstanbul Erkek Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldu ve özel muayenehanesinde çalışmaya başladı. Ardent Diş Kliniğinin kurucularındandır ve 2001 yılından beri çalışmalarını burada sürdürmektedir. Dt. Serdar Çekiç evli ve bir çocuk sahibidir.Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Dt. Korhan Korkmaz
1972 Eskişehir doğumludur. Orta öğrenimini Denizli Anadolu lisesinde tamamlamıştır. 1997 yılında Marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesinden mezun olmuştur. 10 senelik serbest diş hekimliği tecrübesinden sonra 2007 yılının başından itibaren Ardent diş kliniğinde ortak olarak diş hekimliğine devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.