12 Ocak 2011

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Randevu Alma

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Randevu Alma
Sultanbeyli Devlet Hastanesi Randevu Alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasıdır.Randevu işlemleri hakkında detaylı bilgiler mevcuttur.




Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman Sultanbeyli Devlet Hastanesi randevu sistemi açılacak. Açılacak olan sayfada TC Kimlik numaranızı , isim ve soyisim bilgilerinizi kullanarak sisteme giriş yapın. Sizden istenen bilgileri girin ve daha sonra randevu almak istediğiniz bölüm ve saati seçin.


Sultanbeyli Devlet Hastanesi Tarihçe
Sultanbeyli Devlet Hastanesi 1992 yılında Tacirler Eğitim Vakfı tarafından Sultanbeyli ilçesi merkezinde 2788m2 arazi üzerinde 1050m2 ve bodrum dahil 4 katlı olarak inşa edilmiştir.07.07.1992 tarihinde Sağlık bakanlığına hibe edilerek tüzel kişilik kazanmıştır.1992 yılı Ekim ayında Kartal devlet hastanesine bağlı semt polikliniği statüsünden ayrılmıştır.Bu bina şu anda poliklinik binamız olarak hizmet vermektedir.2000 yılı sonu itibarı ile bu binanın üst katında hizmet vermekte olan Sultanbeyli sağlık grup başkanlığı ve Ana çocuk sağlığı merkezi kendi binalarına taşınınca hastanenin idari birimleri bu kısma taşınmış ve hizmetlerin daha düzenli
yürütülmesi ve yatak sayısı arttırma çalışmalarına hız verilmiştir.’2004 yılında ara binanın inşası ile yatak kapasitesi 150 olmuştur. 



Sultanbeyli Devlet Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.