18 Ocak 2011

Kavakpınar 2 Nolu SAĞLIK OCAĞI

Kavakpınar 2 Nolu SAĞLIK OCAĞI
Adres :Kavakpınar Mah. Cumhuriyet Cad. No:128 Pendik / İSTANBUL
Tel :0216 596 53 96
E-mail :pendik.kavakpinar2noluso@sm34.gov.tr
Ulaşım:PENDİK - BOTAŞ DOLMUŞLARI

Randevu almak için bu sayfaya gidin ( Artık sağlık ocakları içinde mhrs üzerinden randevu alınmakta). Açılan sayfada randevu alma işlemlerinizi tamamlayın.

4 yorum:

  1. küfürmü etmek lazım size sizin gibiler yüzünden insanların kendi sitelerini bulamaz hale geldik burakında sağlık bakanlığı baksın sadece bu işe copy paste işlerinizle yorulmayın

    YanıtlaSil
  2. Biz bu siteyi açtığımızda hastane randevu adreslerini bir araya getiren bir blog veya benzeri bir site yoktu. Bugüne kadar da yüzde 90 olumlu geri dönüşler aldık. Yine de yorumunuz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. Randevu almak için bu sayfaya gidin ( Kurumun kendi sitesine ulaşacaksınız). Açılan sayfada aile hekiminizi seçin ve randevu alma işlemlerinizi tamamlayın.
    diye yazmışsınız eğer bu şekilde siz deneyin önce sonra milleti yönlendirin bilgisiz cahiller

    YanıtlaSil
  4. Randevu almak için bu sayfaya gidin ( Kurumun kendi sitesine ulaşacaksınız). Açılan sayfada aile hekiminizi seçin ve randevu alma işlemlerinizi tamamlayın.
    diye yazmışsınız eğer bu şekilde siz deneyin önce sonra milleti yönlendirin bilgisiz cahiller

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.