11 Ocak 2011

Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Randevu Alma

Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Randevu Alma

Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Randevu Alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Com sayfasıdır. Bursa ilinde yer alan hastanenin randevu sistemi gerçekten kullanıcı dostu hazırlanmış ve internetten randevu almak hakikaten çok kolay.

Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Randevu Alma

Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada TC Kimlik numaranızı girin.Sade bir ekrana sahip randevu sisteminde herşey zaten açıklanmış. Sizden istenen bilgileri adım adım girin ve işleminizi tamamlayın.


Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Tarihçe ve Fiziki Yapı
Hastane hizmet binası 24.776 m2 yerleşim alanı içersinde yer almakta olup 7.776 m2 poliklinik ve 1.200 m2 Bahçe alanlarına sahiptir. Ünitemizde 20 branşta Yataklı Sağlık Hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca 45 poliklinikte 24 uzmanlık dalında Ayaktan Tedavi Hizmetleri yürütülürken 24 saat Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri verilmektedir. Hastanemizde yüksek teknoloji ürünü tıbbi cihazlarla donatılmış 10 Ameliyathane, 6 Doğumhane, 1 Yeni Doğan Ünitesi, 1 Koroner Yoğun Bakım, 1 Genel Yoğun Bakım ve 1 Nöroloji Yoğun Bakım üniteleri hizmetlerini sürdürmektedir. Bunların yanısıra 2 Bakteriyoloji ve 2 Biyokimya Laboratuarı,1 Patoloji,1Farmakoloji, Ultrason ve Radyolojik Görüntüleme merkezleri(MR,BT) modern şartlar altında hastalarımızın hizmetinde faaliyet göstermektedir. Bu hizmetlerin devamını ve teknik desteğini sağlık, teknik ve idari hizmetler sınıflarına mensup toplam 531 çalışan sağlanmaktadır. Hastanemizde 1 Başhekim, 1 Başhemşire, 92 Uzman Tabip, 32 Pratisyen Hekim, 2 Eczacı, 2 Psikolog, 1 Biyolog, 3 Fizyoterapist, 1 Diyetisyen , 23 Laborant, 21 Röntgen Teknisyeni, 19 anestezi Teknisyeni,235 Hemşire, 32 Ebe, 3 Şef, 16 Memur görev almaktadır. 


Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Daha Büyük Haritayı Görüntüle


2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim bugüne kadar gördüğüm siteler içinde en güzeli bu. Hiç uğraşmadan direk randevu linki koymuşsunuz ellerinize sağlık. Siteyi yapan gerçekten çok iyi düşünmüş. Resmen vatandaşa hizmet.

    YanıtlaSil
  2. Randevu aldım başka birşey yapmam gerekiyor mu ?

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.