13 Ocak 2011

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma 
Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasında hastane randevu işlemleri; hastane ulaşım ve kroki bilgileri ve hastane tarihçe bilgileri mevcuttur.

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma


Üstte yer alan Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Randevu Alma linkini tıkladığınız zaman açılacak olan hastaneye ait e-randevu sayfasında TC Kimlik numaranızı girin ve sizden istenen bilgileri adım adım doldurun. Daha sonra randevu almak istediğiniz bölüm ve saat bilgilerinizi seçin ve işleminizi tamamlayın.


Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hakkında

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bilimsel ve Teknolojik  gelişmeleri yakından takip eden, tüm branşlarda hizmet veren , sürekli kendini geliştiren ,sterilizasyon ve dezenfeksiyon kurallarına en üst seviyede uyarak gerekli hijyen ortamı içerisinde hastaların ve çalışanların memnuniyetini sağlamak prensibimizdir.

Kalite Yönetim Sistemi prensipleri doğrultusunda etkinliğini sürekli iyileştirerek, HASTA HAKLARINA saygılı, güvenilir, güler yüzlü, yol gösterici ve bilgilendirici iletişim ve paylaşıma açık personeliyle, ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak ilkemizdir;

Sürekli yönlendirici ve motive edici yönetim anlayışıyla ,ülke çapında örnek bir kuruluş olarak hizmet vermek ve bu konuda , gelişmiş ülkelerdeki kurumlarla aynı seviyede olmak politikamızdır.

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ulaşım ve Kroki

View Larger Map









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.