16 Aralık 2010

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alma

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alma
Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasıdır.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alma

Üstte yer alan adresten kurumun online randevu sistemine ulaşacaksınız. Açılan sayfada TC Kimlik No ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.Randevu sistemi oldukça kullanışlı olan hastanenin işlemleri kullanıcı dostu olarak ayarlanmış.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adres ve İletişim

Hastane Adı:Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Telefon:(0212) 252 43 00
Faks:(0212) 249 78 04
Adres:Sıraselviler Cad. No: 112
İl:İstanbul
İlçe:Beyoğlu
Web Sayfası:www.taksimhastanesi.gov.tr



Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Telefonla Randevu Alma
(212) 252 02 00 telefon numarasından gün içinde bir sonraki gün için  randevu işleminizi başlatabilirsiniz.
Aşağıdaki işlemleri sırası ile uygulayınız:
·Öncelikle randevu alacağınız Bina Bilgisini ( Taksim E.A.H  1,  Levent için 2 ) seçiniz.
· Telesekreter sizden TC Kimlik Numaranızı girmenizi  ve  tekrarlayarak sizden doğru ise (1), yanlış ise (2) tuşuna basmanızı isteyecektir.
· Sonra telesekreter doğum yılınızı girmenizi isteyecektir.
· Size muayene olabileceğiniz branş isimleri kodları ile birlikte okunduğunda, hangi branşa muayene olmak istiyorsanız ilgili kodu telefonunuzdan tuşlayınız.
· Muayene olabileceğiniz Poliklinik isimleri kodları ile birlikte okunduğunda, istediğiniz polikliniğin ilgili kodunu telefonunuzdan tuşlayınız.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tarihçesi

  Taksim Sırasleviler caddesindeki Taksim Hastanesi’nin eski binaları yıkılarak yeni yapılan hastane binası 1969 yılında hizmete girmiştir.
 
           Eski hastane binası I.Dünya savaşından evvel katolik papazların sörler evi ile kimsesizlere ve bakıma muhtaç olanlara bir bakım evi olaak kullanılmıştır.
 
         1932-1937 seneleri arasında Hayim Naun bey idaresinde Beyoğlu’nda çalışan kuduz müessesi 1937-1938 seneleri arasında bu hastanede çalışmıştır.
 
        Operatör Cemil Paşa zamanındabelediye çöpçüleri ile kimsesizlerin bakım ve tedavi merkezi haline getirilmiştir. Operatör Cemil TOPUZLU’nun Şişli’de ilk nüvesini kurduğu Zükur hastanesi sonradan Beyoğlu Belediye Zükur hastanesi olarak buraya taşınmış ve 50 yatakla hizmete başlamıştır. Özelikle iç hastalıkları ve cerrahi hastalıklar servisleri geliştirilmiş, biokimya, bakteriyoloji laboratuvarları tesis edilmiştir.
 
           1948-1949 da Beyoğlu Zükur Hastanesi Kuledibi Hastanesine taşınmıştır. 1950 de bina 300.000 TL. sına Sağlık Bakanlığı tarafından satın alınmıştır.



Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.