10 Kasım 2010

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA

Silivri Devlet Hastanesi Randevu Alma


Silivri Devlet Hastanesi randevu alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasına hoş geldiniz.Bu sayfada Silivri Devlet Hastanesi randevu alma işlemleri hakkında bilgileri, hastanenin adres ve telefonlarını ve internetten erandevu almak için yapmanız gereken herşeyi bulacaksınız.

Silivri Devlet Hastanesi Randevu Alma

Üstte yer alan linkten Silivri Devlet Hastanesi online randevu servisine ulaşacaksınız. Açılan sayfada TC Kimlik No yazan kısma TC Kimlik numaranızı girin ve Giriş Yap yazan tuşu tıklayın.Diğer adımlarda sizden istenen bilgileri ilgili alanlara girin.

Randevu sistemleri günlük olarak çalışmaktadır. Saat 16:00 a kadar o gün için randevu alınabilinir. 16:00 - 17:00arası sistem kapalıdır. 17:00 dan sonra gelecek gün için randevu alabilirsiniz... Hafta sonu randevu sistemi Pazartesi için Cuma akşamı 17:00 dan sonra başlamaktadır.

Silivri Devlet Hastanesi Randevu Alma


0 212 728 54 54 numaralı telefondan telefonla randevu alabilirsiniz.


Silivri Devlet Hastanesi Adres ve Telefonları

Hastane Adı:Prof. Doktor Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi
Telefon:(0212) 727 21 00
Faks:(0212) 727 46 63
Adres:Ali Çetinkaya Cad. No: 5
İl:İstanbul
İlçe:Silivri
Web Sayfası:http://www.silivridh.gov.tr/


Silivri Devlet Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Daha Büyük Haritayı Görüntüle

3 yorum:

  1. Sayın yetkililer,
    Silivri Devlet Hastanesinden randevu almak istiyorum. Fakat 1 haftadır geliyorum sitenize fakat hiçbir zaman açılmıyor. Lütfen randevu servisinizi düzeltin. Açılmıyor yani.

    YanıtlaSil
  2. Randevu aldığınız adres değişmişti. Şu anda yeni adres verisi sisteme girildi ve sorunsuz olarak randevu alabilirsiniz. İyi günler.

    YanıtlaSil
  3. evet hastanenin randevu sistemi düzelmiş. benim hastane randevu sistemine notum 10 üzerinden 9 çünkü biraz yavaş açılıyor.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.