21 Kasım 2010

OKMEYDANI SSK RANDEVU ALMA

Okmeydanı SSK Randevu Alma

Okmeydanı SSK randevu alma bilgilerinin yer aldığı Türkiye'nin en iyi hastane randevu sistemleri bilgilendirme platformu Randevular.Com tarafından hazırlanan sayfaya hoş geldiniz. Randevu alma için gereken herşey en ince ayrıntılarına kadar açıklanmıştır.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak sayfa doğrudan hastanenin randevu sistemi sayfasıdır. Bu sayfada TC Kimlik ad soyad gibi bilgilerinizi girmenizi isteyen bir formla karşılaşacaksınız. Bu bilgileri girdikten sonra en son açılan onay kısmında işleminizi onayladığınız anda randevu alma işleminizi tamamlamış olacaksınız.

Okmeydanı Ssk Randevu Alma Telefon Numarası:

 0212 314 5 314 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz. Bu servisi online randevu işlemleri sayfası açılmadığı zaman kullanabilirsiniz. Telefonla randevu servisi de oldukça kullanışlı.


Okmeydanı Ssk Hastanesi Ulaşım ve Kroki

View Larger Map

11 yorum:

  1. Okmeydanı ssk hastanesinin normal randevu telefonu bu mu ?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler . Okmeydanı hastanesi çalışanlarına ve bu siteyi hazırlayanlara gerçekten helal olsun çok faydalı bir iş yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  3. Okmeydanı Ssk randevu sayfasını ararken sitenize ulaştım. Herşeyi güzel açıklamışsınız fakat sistem ne zaman açsam kitleniyor. Lütfen yetkililer buna bir el atsınlar. Telefonla randevu almak istediğim zaman da genellikle meşgul çıkıyor. Bununla da ilgilenirseniz çok sevinirim .

    YanıtlaSil
  4. ufffffffffff ya neden ssk randevu yok hep özellll

    YanıtlaSil
  5. Ya lütfen şu randevu olayını artık düzeltin. Günlerdir randevu almak istiyorum ya sayfa açılmıyor ya telefonlar meşgul. Diyelim sayfa açıldı bu sefer de randevu almak istediğim zaman kitleniyor bende bilgileri doldurmuş oluyorum hadiii baştan herşeyi yaz lütfen bunu düzeltin bakın alamıyor kimse randevu.

    YanıtlaSil
  6. Okmeydanı ssk kadar kötü randevusu olan yer görmedim sayfa açılmıyor....

    YanıtlaSil
  7. Bence randevu sistemi inanılmaz iyi hazırlanmış . Ben 30 saniyede aldım yani hiç laf etmesin kimse boşu boşuna güzelim hastaneye.

    YanıtlaSil
  8. Okmeydanı ssk randevu sistemi yine çökmüş randevu almak imkansız sanırım ya da ben beceremiyorum :S

    YanıtlaSil
  9. Sistem kontrol edildi ve şu anda Okmeydanı SSK Randevu Alma servisi sorunsuz olarak çalışmaktadır. İstedğiniz anda randevu alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. Okmeydanı SSK Hastanesinden randevu aldım. Randevu servisine verdiğim not 10 üzerinden 10. Çok güzel.

    YanıtlaSil
  11. Bu hastane MHRS sistemine geçmemiş ne güzel doğrudan randevu almak çok kolay. Siteyi yapandan da hastaneden de Allah razı olsun. Diğerlerini bulmak işlem yapmak için bilgisayar mühendisi olmak lazım. Burada hemen açılıyor valla sağolun.

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.