11 Kasım 2010

Kartal Devlet Hastanesi Randevu Alma

Kartal Devlet Hastanesi Randevu Alma
Kartal Devlet Hastanesi Randevu Alma bilgilerinin yer aldığı Randevular.Com sayfasıdır. Türkiye'nin 1 numaralı hastane randevu bilgileri bilgilendirme sitesi olan Randevular.Com tarafından hazırlanan bu sayfada randevu işlemlerinin yanı sıra hastane adres ve iletişim bilgilerinin yanısıra hastane harita bilgisi de mevcuttur.



İki şubesi bulunan Kartal Devlet Hastanesi için randevu alabileceğiniz websayfaları için hemen üstte yer alan iki linkten dilediğiniz şubenin linki tıklayın. Açılan sayfalarda önce bölüm seçimi yapacaksnız. Daha sonra Hizmet Birimi seçimi yapacaksınız. Daha sonra TC Kimlik numaranızı gireceksiniz.Randevu alma işlemi oldukça kolay. Ziyaretçisi fazla da olsa sistem kusursuz çalışıyor.


Üstte yer alan linki tıklayın. Açılan sayfada TC Kimlik numaranızı girerek randevu sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.Bu şekilde randevu saat vs bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Kartal Devlet Hastanesi Telefonla Randevu

MERKEZ HASTANESİ 0216 458 44 00
ADATEPE 0216 457 44 00

Telefonla randevu almada zorluk çekerseniz , telefonla randevu işlemlerinin detaylı olarak anlatıldığı sayfamızı buradan ziyaret edebilirsiniz.

Kartal Devlet Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Daha Büyük Haritayı Görüntüle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.