1 Kasım 2010

Göztepe SSK Hastanesi Randevu Alma

Göztepe SSK Hastanesi Randevu Alma
Göztepe ssk hastanesi randevu alma sayfasına hoş geldiniz.Bu sayfada Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres ve iletişim bilgileri ile randevu alma işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.


Hastanenin randevu sistemine erişim sağlamak için üstteki linki tıklayın.Sağlık Bakanlığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu almak gerçekten çok kolay. Online randevu sistemleri mükemmel hazırlanmış . Randevu almak için yapılması gerekenler herşey siteye girer girmez sesli olarak anlatılıyor. Bugüne kadar Türkiye'de gördüğümüz en başarılı randevu alma servislerinden biri.

Göztepe SSK Hastanesi Tarihçe

Göztepe SSK Hastanesi'nin açılışına Cumhurbaşkanı Cevdet SUNAY ve Başbakan Ferit MELEN birer mesaj göndermişlerdir.Açılışında 100'ü doktor olmak üzere toplam 400 Personel görev yapmakta idi.60 milyon liraya mal olan 660 yataklı hastanede modern cihazlarla donatılmış 10 ameliyathane ve tıbbın gerektirdiği bütün modern cihazlar mevcut idi.Hastanenin kurucu Başhekimi Dr. Hikmet AYDEMİR, Müdürü Vahap DEMİREL'dir.11 Mart 1977'de 6 katlı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği;Haziran 1977'de 6 katlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği hizmete açılarak müstakil binalarında hizmet vermeye başlamışlardır. Ülke nüfusunun artışına paralel olarak artan sigortalı sayısı nedeniyle gerek fiziksel gerekse tıbbi teknolojik anlamda büyümemizi zorunlu hale getirmiş yeni yatırımlar yapılmıştır.Açılıştan günümüze kadar; hastanemizde gerek fiziki anlamda ve gerekse çağdaş tıbbın ve teknolojisinin uygulanması yönünde büyük gelişmeler ve yatırımlar ve atılımlar yapılmıştır.1982 yılında Eğitim Hastanesi statüsüne geçen hastanemizde halen 17 branşta 28 klinikte uzmanlık eğitimi verilmekte ayrıca SSK Başkanlığı tarafından Anestezi, Radyoloji v.b branşlarda teknisyen yetiştirilmek üzere gönderilen sağlık personeline eğitim verilmektedir. Bugüne kadar 480'e yakın uzman, 235'e yakın teknisyen eğitimi verilmiştir.1992 Görüntüleme Merkezimiz hizmete girmiştir.1997 yılında ülkemizde bir benzeri sadece Ankara'da bulunan 5'i yıldız şeklinde 8 bloktan oluşan Merdivenköy'deki Özel tip Polikliniklerimiz hizmete açılmıştır. Burada günde 4500-5000 hasta ayaktan muayene ve tedavi olabilmektedir.Hastalarımız evlerinden ve işyerlerinden telefonla randevularını alabilmektedirler.1998 yılı sonunda 75.Yıl Böbrek nakli ve Hemodiyaliz Merkezimiz merkez binaya bitişik olarak inşa edilen 9 katlı binasında hizmete açılmıştır.Bugün; genel hastane niteliğindeki 9 katlı merkez hastane ile müstakil binalarda hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Büyük hastalara hizmet veren Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği, Patoloji , 0-6 yaş Çocuklar için Kreş ve Gündüz Bakım Evi, müstakil Görüntüleme Merkezi, Merdivenköy Modern Poliklinikleri, 75. Yıl Böbrek nakil ve Hemodiyaliz Merkezi ile 22 Ameliyathane,800 yatak ve 650'ü doktor olmak üzere 2500'e yakın personeli ile her türlü iletişim ve paylaşıma açık yönetim anlayışıyla; işini benimseyen, hasta haklarına saygılı, katılımcı, samimi, güvenilir personeliyle zamanında, Çağdaş tıp biliminin ve teknolojisinin uygulandığı sağlık hizmetlerini sunmak; gelişmeleri sürekli izleyen, deneyimli, bilgili ve ülke gerçeklerini bilen eğitim kadrosuyla, hastaların gereksinimlerine üst seviyede cevap verebilecek uzman hekim ve sağlık teknisyeni yetiştirmek amacıyla hizmetlerimizi en iyiye doğru götürme çabası içindeyiz.

Hastane 06.01.2005 tarih ve 5283 sayılı " Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait sağlık birimlerinin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesine dair kanun" uyarınca, 18.02.2005 tarihinden itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı'na devredilmiş olup, ismi T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmiştir. Halen faaliyetlerini Sağlık Bakanlığı' na bağlı olarak bu isimle sürdürmektedir. 
Göztepe SSK Hastanesi Ulaşım ve Kroki

Daha Büyük Haritayı Görüntüle

8 yorum:

  1. Melahat Yorulmazoğlu10 Kasım 2010 19:53

    Göztepe Hastanesinin randevu alma servisi gerçekten harikaymış. Kim yaptıysa tebrik etmek lazım . Sesli randevu servisini sadece bu hastanede gördüm. Keşke diğer bütün hastanelerimiz de online randevu sayfalarını bu şekilde yapsa. İnsan internetten hiç anlamasa bile randevu alabilirler.

    Tebrikler Göztepe Ssk...

    YanıtlaSil
  2. GÖZTEPE SSK HASTANESİ RANDEVU SERVİSİNİ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM. RANDEVU ALMAK İSTEYENLER SADECE GENÇLERDEN İNTERNET UZMANLARINDAN OLUŞMUYOR.MÜKEMMEL BİR RANDEVU SİSTEMİ HAZIRLAMIŞLAR.SESLİ OLMASI GERÇEKTEN HARİKA.

    YanıtlaSil
  3. Mükemmel bir site hazırlamışsınız. Ellerinize sağlık. Mükemmel hizmet sunuyorsunuz. Tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  4. Ya nerde mükemmel randevu sistemi ya . Bir tek ben mi alamadım randevu . Herkes almış maşallah . Açılmıyor kardeşim sayfa kitleniyor.

    YanıtlaSil
  5. gerçekten tebrik ediyorum randevu alamıyorum baya güzel bi randevu sistemi (!)

    YanıtlaSil
  6. esra dediki....28 Temmuz 2011 00:36

    berbat iğrenç bir sistem

    YanıtlaSil
  7. esra dediki,,,28 Temmuz 2011 00:39

    bir aydır endokriden randevu alamadık daha doğmamış bebeğimizi öldürecekler

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.