8 Kasım 2010

Bursa Devlet Hastanesi Randevu Alma

Bursa Devlet Hastanesi Randevu Alma
Bursa Devlet Hastanesi randevu alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Com sayfasıdır. Randevu alma işlemleri hakkında herşey anlatılmaktadır.Sistem yoğunluk nedeniyle bazen çalışmamaktadır. Bu durumda telefon ile de randevu alabilirsiniz.


Bursa Devlet Hastanesi Randevu Alma


Üstteki linki tıkladığınız zaman hastanenin randevu sistemi açılacak. Açılan sayfada TC Kimlik numaranız ile işlem yapacaksınız.

Bursa Devlet Hastanesi Telefonla Randevu:


295 55 00 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.


Bursa Devlet Hastanesi Telefonla randevu işlemleri:


Bursa devlet hastanesinde Poliklinik hasta muayeneleri 2 vardiya olarak sabah 09:00 ile 20:30 arasında yapılmaktadır. Aynı saatler içerisinde hastalarımızın laboratuar ve radyolojik tetkikleri de yapılmaktadır.
Hastalarımızın hastanemizden bu hizmetleri beklemeden daha düzenli bir şekilde alabilmeleri amacıyla poliklinik hizmetlerimizi randevulu olarak vermekteyiz.
Hastaneye ilk olarak başvuran hastalarımıza Hasta Tanıtım Kartı verilmektedir.Bu kartı saklayan hastalar hastaneye geldiklerinde işlemlerinin daha kolay yapıldığını göreceklerdir.
Poliklinik randevuları; hastanemiz ilgili grup sekreterliklerinden verilebildiği gibi hastalarımızı hastaneye gelerek yormamak ve kuyrukta beklemelerini önlemek amacı ile telefonla da randevu vermekteyiz. Telefonla randevu işlemleri mesai günleri içinde sabah 08:30 ile 20:30 arasında kesintisiz olarak verilmektedir.
Hastanemize müracaat etmek isteyen hastalar 295 55 00 nolu telefonu arayarak operatöre bağlanacaklardır. Operatöre kart numarasını veya kimlik bilgilerini söyledikten sonra istenilen gün ve saatte poliklinik randevusu alınabilmektedir. Randevu alıp hastanemize müracaat eden  hastalarımız yarım saat önce hastanemize gelmeleri işlemlerini daha kolay yapmaları açısından önemlidir. Randevusuna gelemeyecek olan hastaların mutlaka aynı telefon numarasını arayarak randevularını iptal ettirmeleri gerekmektedir.
BURSA DEVLET HASTANESİ ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ 
Hastane Adı:Bursa Devlet Hastanesi
Telefon:(0224) 295 55 00
Faks:(0224) 220 04 77
Adres:Bursa Devlet Hastanesi Hasta Yurdu Cad
İl:Bursa
İlçe:Osmangazi
Web Sayfası:www.bdh16.gov.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.