1 Kasım 2010

Academic Hospital Randevu Alma

Academic Hospital Randevu Alma


Academic Hospital Randevu Alma işlemleri hakkında tüm bilgilerin yer aldığı Türkiye'nin en büyük online randevu sitesi randevular.com'a hoş geldiniz.

Academic Hospital Randevu Almak İçin Tıklayın.

ÇAĞRI MERKEZİ : 444 0 353

Academic Hospital Hakkında Bilgiler:

Genel Bilgi:


Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Vakfı (MÜTFV) , Özel Academic Hospital’da Dünya standartlarında modern ve kaliteli sağlık hizmetlerini sunmak amacıyla 1997 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Bu tarihte sadece birkaç branşta poliklinik hizmeti veren bir sağlık kuruluşuyken, bugün sağlık hizmeti sunumunu, bütün branşlarda, tanı ve tedavi hizmetleriyle birlikte sunan 60 yataklı modern bir hastane konumundadır.
Academic Hospital; MÜTFV’den aldığı güç ve destekle, Türkiye’nin, kadrosunda en çok öğretim üyesi bulunduran özel hastanesi olma özelliğini taşımaktadır.1999 yılında Academic Hospital'a ortak olan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Vakfı, 2004 yılında hisselerin tamamına yakınını alarak kurumun sahibi olmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.