14 Ağustos 2010

Tüvtürk Randevu

Tüvtürk Randevu


Tüvtürk araç muayene randevu sistemi hakkında bilgiler bu sayfada yer almaktadır.Randevular.Com araç muayene randevu bilgileri bu sayfada yayınlanmaktadır.


Tüvtürk Randevu


Tüvtürk randevu sayfası açılınca ilk olarak işlem tipini seçiniz.Alt tarafta yer alan kırmızı ile yazılmış yeni randevu , randevu sorgulama,güncelleme ya da iptal seçeneklerinden birini seçip devam tuşunu tılayınız.Yeni randevu seçeneğini tıkladığınız zaman Tüvtürk randevu sistemine hoş geldiniz ile başlayan uzun bir sayfa gelecek.Dilediğiniz tarih ve saati seçin. Uygunsa randevu alabilirsiniz.


En altta yer alan okudum onaylıyorum kısmını tıklayın ve devam yazan yeri tıklayın.İlerleyin en son iletişim ve araç bilgilerinizi girerek randevu alma işleminizi tamamlayın.


Randevu sayfasına gitmek için üstte yer alan Tüvtürk Randevu linkini tıklayınız. Araç muayene randevu işlemlerinizi açılan sayfada rahatlıkla yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.