16 Temmuz 2010

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Alın

Hastane Kartal'da bulunan mükemmel bir devlet hastanesi. Doktorları inanılmaz ilgili. Bu sayfa Dr.Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi internetten randevu hizmeti hakkında açıklamalar içeren web sayfasıdır. Hastanenin erandevu sistemi çok güzel hazırlanmış. Her şey anlaşılır. İnternet randevu servisi kısmından randevu almak istediğiniz hastane bölümünü seçiyorsunuz. Daha sonra sistem size hizmet birimleri önerilerini listeliyor. Burdan dilediğiniz hizmet birimini seçtikten sonra Tc Kimlik numaranızı yazıp randevu ver kısmını tıklıyorsunuz. Oldukça basit ve sade .

Kartal Eğitim ve Araştırma Randevu  için burayı tıklayın.

Hastaneden muayene almak için üstteki adresi kullanın. Fakat bazen yoğunluktan dolayı sayfa açılmayabiliyor. Bu durumda telefonla randevu alabilirsiniz. Kartal Eğitim ve Araştırma Telefonla randevu almak için aramanız gereken telefon numarası : 0216 458 44 00

Hastane Ulaşım ve Kroki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.