3 Şubat 2011

SOPALI DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA

SOPALI DEVLET HASTANESİ RANDEVU ALMA


Sopalı Devlet Hastanesi randevu alma işlemlerinin anlatıldığı Randevular.Com sayfasıdır. Asıl adı Kocaeli Derince  Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan fakat sopalı devlet hastanesi olarak bilinen sağlık merkezinden randevu almak için hemen altta yer alan linki tıklayın.

Sopalı Devlet Hastanesi Randevu Alma

Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman hastanenin randevu sistemine ait sayfa açılacak. Açılan sayfada ilk olarak randevu tarihi kısmından randevu almak istediğiniz tarihi seçin.Daha sonra hemen altında yer alan kısma TC Kimlik numaranızı girin ve kontrol et tuşunu tıklayın. Daha sonraki sayfalarda sizden istenen bilgileri sisteme adım adım girin.

Sopalı Devlet Hastanesi Telefonla Randevu Alma

• Telefonla randevu alabilmek için öncelikle T.C. Kimlik numaranızı bilmeniz gerekmektedir. 

• Hastanemiz randevu telefon numarası 233 64 64 tür ve 24 hat üzerinden hizmet vermektedir.
• Telefonla randevu sistemi saat 10.00 da hizmete açılmakta ve bir sonraki gün için randevu kaydı yapmaktadır. (Pazartesi poliklinik randevusu Cuma gününden verilmeye başlandığından bazı bölümler için Cumartesi ve Pazar günleri randevu almakta güçlük çekilebilmektedir.)
Telefonla Randevu Alabilmek İçin İzlenilecek Yol
• Kocaeli ili sınırları içinde iseniz öncelikle 233 64 64 numaralı telefonu çeviriniz. (Bu telefon numarası 24 hat olmasına rağmen randevu sistemi açıldığında aşırı talep nedeniyle ilk 30 dakika içinde numarayı düşürmekte zorluk çekebilirsiniz.)
• Kocaeli ili sınırları dışında iseniz numaranın başına 0 262 alan kodunu ekleyerek arama yapınız.
• 233 64 64 numaralı telefon numarasını düşürdükten sonra telesekreterin hoş geldiniz mesajından sonra sizden 11 haneli T.C. Kimlik numaranızı girmeniz istenecektir. (İşlemlerde sorun yaşamamanız için muayene olacak kişinin T.C. Kimlik numarasını giriniz)
• T.C. Kimlik numaranızı girdikten sonra sizden 2 haneli poliklinik kodunu tuşlamanızı istenecektir. Eğer poliklinik kodlarını bilmiyorsanız telesekreter size kodları dinlemeniz için 9 tuşuna basmanızı isteyecektir.
• Poliklinik kodunu tuşladıktan sonra telesekreter sizden muayene olmak istediğiniz doktorun kodunu tuşlamanızı isteyecektir. Eğer doktorun kodunu bilmiyorsanız telesekreter, sizden kodları dinlemeniz için 9 tuşuna basmanızı isteyecektir. (Muayene olmak istediğiniz hekimin ismi randevu esnasında söylenmemişse hekim o gün poliklinik hizmeti verememektedir. Bu durumda telesekreter size tekrar doktor isimlerini okuyacaktır.)
• Doktor kodunu tuşladıktan sonra telesekreter size randevunuzun gün, saat ve sıra numarası söyleyecektir. Böylelikle randevunuz talebiniz gerçekleşmiş olacaktır. (Bilgileri dinleyemediyseniz telesekreter size bilgileri tekrar dinlemeniz için 1 tuşuna basmanızı söyleyecektir.)


İnternetten randevu alamadığınız zaman telefonla randevu sistemini kullanmakta fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.