18 Ocak 2011

Kartal Hürriyet SAĞLIK OCAĞI

Kartal Hürriyet SAĞLIK OCAĞI
Adres :Hürriyet Mah. Abdi İpekçi Cad.Semt Konağı Kartal / İSTANBUL
Tel :0216 377 43 29
E-mail :kartal.hurriyetso@sm34.gov.tr
Ulaşım:134 K KARTAL-KURFALI İETT OTOBÜSLERİ VE KARTAL-KURFALI MİNÜBÜSLERİ

5 yorum:

  1. Merhaba bugün kızımı eşim sağlık ocağına muayne ve diğer hastanede yapılan aşısını diğer bilgilerini kaydetirmek için götürmüş randevu sistemine geçildi demişler. soruyorum sizlere burası devlet hastanesimi allahınızı severseniz. altüstü bir sağlık ocağı(sağlıkocağını küçümsemiş amaçlı konuşmuyorum ama bence saçma) acaba çokmu çalışıyor zannediyorlar kendilerini. bence çok yanlış bir uygulama bu uygulamayı kaldırmalarılağzım. saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede çok yanlış ne gerek vardı zaten devlet hastanesine randevuyla gidiyoruz evimizin yakinin daki yeredemi gidemiycez.

      Sil
    2. Bencede çok yanlış ne gerek vardı zaten devlet hastanesine randevuyla gidiyoruz evimizin yakinin daki yeredemi gidemiycez.

      Sil
  2. danışmada duran orta yaşlı hanfendilere soru sormaya gelmiyor çok saygısızca cevap veriyorlar ve kendilerini çok büyük insan gibi görüyorlar

    YanıtlaSil
  3. BEN DE GİTTİM HİÇ DE SAYGISIZ DAVRANMIYORLAR.SIRAMI BEKLERKEN GÖZLEMLEDİĞİM ŞU GELEN BİR KADIN SORU SORUYOR DOKTORUN HASTA ZİYARETİNİ GİTTİĞİ SÖYLENDİ KADIN BEN VATANDAŞIM BAŞKA DOKTOR BAKSIN SEN NE İŞE YARIYORSUN GİBİ AŞAĞILAYICI DAVRANDI HERKES SAYGILI DAVRANSIN KARŞINDAKİ DE SAYGILI DAVRANIR AHMET ŞEMRET

    YanıtlaSil

Randevular.Blogspot.com ziyaretçi görüşlerine önem vermektedir. Düşüncelerinizi istek ve şikayetlerinizi hemen altta yer alan form aracılığı ile bize ulaştırabilirsiniz.

Yorum yapmak için yorumlama biçimden adı/URL yazan yeri seçin. İsim vermek istemesseniz anonim kısmını seçin.